StoryEditor
Hrvatskaafera nasilni župan

Ne stišava se bura oko sporne izjave ministrice Murganić: 'Čim se steknu uvjeti, zatražit ćemo njezin opoziv'

Piše PSD
11. siječnja 2018. - 20:23

Nakon Predsjedništva SDP-a potpredsjednik te stranke Zlatko Komadina kazao je da ministrica obitelji i socijalne skrbi Nada Murganić treba podnijeti ostavku zbog izjave o slučaju obitelji Tomašević.
Komadina je također rekao da će SDP tražiti opoziv ministrice Murganić čim se za to steknu uvjeti.

Kujundžić smatra da je povlačenje optužbi Mare Tomašević protiv nasilnog supruga 'u najmanju ruku čudno', a komentar ministrice obitelji o tom slučaju u najmanju ruku je - šokantan
Neočekivan obrat u slučaju nasilnog župana: Mara Tomašević iznenada povukla sve optužbe protiv supruga kojeg je optužila za teško zlostavljanje
- Murganić treba podnijeti ostavku. Kad kaže da je to tako u obitelji očito misli da je to tako prihvatljivo HDZ-u. SDP će pokrenuti postupak opoziva kada se za to steknu uvjeti, rekao je Komadina, čiju izjavu prenosi televizija N1.
Podsjetimo, komentirajući povlačenje svih optužbi za zlostavljanje Mare Tomašević protiv svojeg supruga Alojza Tomaševića ministrica, inače socijalna radnica, kazala je novinarima: - To vam je tako u braku. U tim bračnim, osobnim i obiteljskim odnosima, to je dinamika u koju ne mogu ulaziti. Žena vjerojatno ima svoje razloge. To je obitelj, zaista u to ne bih ulazila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. siječanj 2021 21:51