StoryEditorOCM
Hrvatskasuluda presica

Nastavlja se kriza zbog kanadera: ‘Odgovoran sam, ali nisam kriv. Što vi želite od mene, da se ubijem?‘

Piše PSD.
11. kolovoza 2022. - 15:40
Zagreb, 030822. MORH. Trg kralja Petra Kresimira lV. Konferencija za medije o remontu protupozarnih aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva koji su na servisu u Zrakoplovno-tehnickom centru. Na fotografiji: Zdravko Klanac.Zeljko Puhovski/Cropix

U jeku protupožarne sezone u Zrakoplovno-tehničkom centru (ZTC), državnoj tvrtki u kojoj se servisiraju protupožarni zrakoplovi, dvojica mehaničara koji su s bolovanja odlazili raditi u inozemstvo dala su otkaze, a u četvrtak se na to odlučio još jedan radnik.

O čitavoj situaciji u ZTC-u na press konferenciji oglasili su se šef uprave Zdravko Klanac i direktor sektora servisa Romano Babić, prenosi N1.

Na pitanje s koji obrazloženjem je troje radnika dalo otkaz, Klanac je za dvojicu kazao kako su bili na dugotrajnom bolovanju te su ga prije nekih pet-šest dana prekinuli, vratili se i tražili godišnji i slobodne dane.

"Ja to nisam dozvolio. Oni su nakon toga podnijeli zahtjev za sporazumni raskid radnog odnosa. Mi smo za tudvojicu radnika HZZO-u uputili zahtjev za nadzoro...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:04