StoryEditorOCM
Hrvatskau bjelovaru

Nagrađivani policajac i odlikovani sudionik Domovinskog rata osumnjičen da je bludničio nad ženom. Završio je u pritvoru

Piše VIJESTI SD
27. rujna 2024. - 20:09

Uhićen je policajac zbog sumnje da je počinio bludne radnje prema ženskoj osobi.

Kako doznajemo, riječ je o iskusnom policijskom službeniku iz bjelovarske Policijske uprave u dobi od 50-ak godina. Tereti ga se da je bludničio nad mlađom ženskom osobom.

“Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske i Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru provode kriminalističko istraživanje kaznenog djela bludnih radnji.

Kazna do tri godine zatvora

Osnovano se sumnja da je policijski službenik Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske počinio kazneno djelo na štetu ženske osobe, a za koje je propisana kazna zatvora do tri godine, prenosi Danica.hr.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenik će biti predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave”, ističu u petak u bjelovarskoj policiji.

Očekuje se da će sudac istrage policajcu odrediti jednomesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. Inače, riječ je o nagrađivanom policajcu i odlikovanom sudioniku Domovinskog rata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 20:57