StoryEditorOCM
Hrvatskamedena samoizolacija

Na vjenčanju medicinske djelatnice s 200 uzvanika čaša s vinom išla od usta do usta, zaraza se širila već na momačkoj i djevojačkoj večeri

Piše PSD
16. srpnja 2021. - 11:27
Svečana limuzina mladence i uzvanike mogla je odvesti tek na testiranje i u samoizolaciju (ilustracija)Goran Mehkek/Cropix

Prije desetak dana u Peterancu se održala vesela svadba na kojoj je mladi bračni par u ulasku u zajednički život podržalo gotovo 200 uzvanika. Udavala se medicinska djelatnica, a znatan broj uzvanika bilo je isto tako medicinske struke.

U ponedjeljak nakon svadbe članovi obitelji mladenaca bili su pozitivni na koronavirus, a nakon toga je nastala poprilična panika pa su se uzvanici krenuli masovno testirati, piše Glas Podravine i Prigorja.

Iz provjerenih izvora doznajemo da su se uzvanici na svadbi ponašali kao da koronavirus ne postoji, čaša s vinom kolala je cijelom salom i svi su pili iz nje, a na ulazu u salu u kojoj je održana svadbena zabava nitko nije provjeravao imaju li gosti COVID putovnice. Grlilo se, plesalo i ljubilo i – širio koronavirus.

Neslužbeno doznajemo i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 22:58