StoryEditorOCM
HrvatskaPretres tjedna

Muči me jedno pitanje, sigurno ste i sami to promislili: Može li se uopće očekivati da čovjek s toliko novca koliko ga ima Paladina razumije nekoga iz kontejnerskog naselja u Petrinji?

Piše Silvana Uzinić
15. travnja 2022. - 17:33
Ministar nije govorio, nego je mucao, očito je da ništa ne zna  – kaže Nenad Carević iz petrinjskih limenki. Na pitanje novinarke vjeruje li novom ministru, odgovara: ”Ne! Ne vjerujem ni njemu ni ikome više. Bojim se samo da ne ode u zatvor prije nego šta počne obnova!”Tomislav Krišto/Cropix

U predblagdanskom tjednu u nas ništa novo pa ćemo ga pretresti brzinski. Ionako nam je skraćen radi trobroja pa ga završavamo u četvrtak umjesto u petak. Zato počinjemo od nedjelje, koja je bila nešto sadržajnija nego inače.

U Francuskoj su bili izbori, Le Penova i Macron borit će se za pobjedu u drugom krugu, a u nas je opet pobijedila NDH! Mislim, na neki način je pobijedila zagadivši javni prostor kao i obično s vremena na vrijeme, a kako to vlasti dopuštaju, znači da je NDH na vlasti. Mislite da je to pretjeran zaključak? Možda, ali svaki put kad netko kaže da je ova država nastala onog dana kada ju je Pavelić proglasio nezavisnom, ne dogodi se nikome ništa. Ovaj put izgovorio je to predstavnik Vlade. A dva i dva su četiri.

I onda danima slušamo kako to nije važn...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 00:27