StoryEditorOCM

MOSOROVI MECI Vrijednost kune i eura je ista - 0 kuna jednako 0 eura

Piše PSD.
22. siječnja 2012. - 09:00

METAK PRVI,
13. SIJEČNJA

Sjevernokorejske vlasti odlučile su strogo kazniti one koji nisu plakali ili dovoljno tugovali za “dragim vođom” Kim Jong-ilom. Kazne od najmanje šest mjeseci u radnom logoru namijenjene su onima koji nisu pohodili organizirana jutarnja žalovanja te onima koji su kritizirali novog vođu Kim Jong-una. Nije poznato koliko će ljudi biti kažnjeno, no pretpostavlja se da je riječ o tisućama...

U nas je prije dvadesetak godina bilo nešto skroz drukčije: oni koji su jecali i plakali za Titon govorili su, čak i javno, kako ni suze nisu pustili! Niki su govorili da su u času Titove smrti otvorili bocu šampanjca, niki da su doma činili tonbule od sriće... Ali, plaka nije niko! A kad su jednome pokazali sliku di se vidi kako plače za Titon, reka je da je to – fotomontaža!

METAK DRUGI,
14. SIJEČNJA

Oglasom “vaša tetovaža na mojoj stražnjici” nezaposlena mlada Novozelanđanka pozvala je majstore tetovaže na dražbu i pobjednik će biti onaj koji ponudi najviše novca, koji joj treba kako bi platila režije. Nakon samo 24 sata Tina Beznec dobila je ponudu od 10.250 novozelandskih dolara (47.500 kuna). Dvadeset posto svote 23-godišnja građanka Wellingtona izdvojit će u humanitarne svrhe, a ostatak će uzeti sebi jer je u godinu dana dvaput ostala bez posla. Njezin je primjer odmah slijedila jedna samohrana majka, također kako “bi mogla platiti račune”, a iz istih je razloga stražnjicu za reklamu ponudio i jedan muškarac.

More bit da će ko od “mali milijun” nezaposlenog svita u Hrvatskoj provat isto: kalat gaće, pokazat guzicu i zaradit baren za platit račune! A ko se srami pokazat guzicu, neka obrije glavu i ponudi pelavu glavu ka oglasni prostor!

METAK TREĆI,
15. SIJEČNJA

Za stradavanje u Domovinskom ratu krivi su ateisti! – poručio je vojni ordinarij, biskup Juraj Jezerinac, na misi u Karlovcu povodom proslave 20. obljetnice međunarodnog priznanja Hrvatske.

U ime Oca i Sina i Duha Svetoga – Amen! Sad mi je jasno zašto je don Anđelko Kaćunko bija sritan kad se maka daleko od ovoga biskupa.

METAK ČETVRTI,
16. SIJEČNJA

Očekuje se stabilnost kune u odnosu na euro.
Ja ne znan zašto svit vata tolika panika oko kune i eura. Zato jer san otkrija da je vridnost kune i eura – ista!? Dokazaću: nula kuna jednako nula eura ili – nula eura jednako nula kuna!

METAK PETI,
17. SIJEČNJA

Sportski svijet slavi Ivicu Kostelića, junaka svjetskog slaloma i junaka Wengena!
Je, mirita Ivica sve pohvale, čudo je od skijaša. Ali, meni je ništo drugo palo na pamet... Ima bit da je familija Kostelić puno, puno bogata. Dok ostali Hrvatice i Hrvati jedva skupe za nedilju dana skijanja, Kostelići su – cilu zimu na skijanju! Blago in se!

METAK ŠESTI,
18. SIJEČNJA

Znanstvenici sa Sveučilišta Harvard i Sveučilišta Toronto dokazali su da žene s malim grudima imaju znatno manji rizik od obolijevanja od dijabetesa nego one s velikim grudima.
Virujen ja u to, ali isto tako virujen da bi puno žena s malin sisama prigorilo da dobiju dijabetes, ma prigorile bi i gastritis i masnoću u krvi, samo da nemaju male sise.
P.S. Molin sve ženske udruge da ovo ne svate ka uvredu ženskon rodu. Tako da se odma osiguran od tužbi...

METAK SEDMI,
19. SIJEČNJA

Vlada ukinula povlaštene mirovine!
Vlado Šeks se slatko smije!

milorad bibić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 11:01