StoryEditorOCM
Hrvatskasućut obiteljima

Milanović se oglasio o tragediji na trajektu Lastovo: ‘Očekujem da se brzo i transparentno utvrde razlozi ove nesreće‘

Piše vijesti sd
12. kolovoza 2024. - 11:31
 Zoran Milanović: Od policije, tužiteljstva i Agencije za istraživanje nesreća u pomorskom prometu očekujem da brzo i transparentno utvrde razloge ove nesrećeDamir Škomrlj/Cropix

 

 Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović oglasio se o teškoj nesreći na Jadrolinijinu trajektu Lastovo u kojoj su poginula trojica pomoraca, a jedan je teško ozlijeđen, dok su ostali traumatizitrani..

Ovo je status koji je predsjednik objavio na Facebooku:

“Izražavam svoju sućut obiteljima trojice članova posade broda Lastovo koji su stradali u strašnoj nesreći u Malom Lošinju. Teško ozlijeđenom članu posade želim siguran i brz oporavak. U ovim teškim trenucima za obitelji stradalih, ali i za sve pomorce broda Lastovo koji su ostali bez trojice svojih kolega, najvažnije je pružiti im svu potrebnu podršku i pomoć.

A od policije, tužiteljstva i Agencije za istraživanje nesreća u pomorskom prometu očekujem da brzo i transparentno utvrde razloge ove nesreće kako bismo bili sigurni da se tako nešto neće ponoviti. Sigurnost putnika i posade na svim brodovima Jadrolinije mora biti prioritet”, napisao je Milanović.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 00:37