StoryEditor
Hrvatskaopet će se svađati?

Milanović ni na Dan žena nije mogao bez komentara o ženama, Marijana Puljak mu brutalno odgovorila

Piše PSD
8. ožujka 2021. - 15:13

Postoje žene koje glumataju. To će tako uvijek biti. Kao i muškarci, kazao je Milanović, a odgovorila mu je Marijana Puljak, piše rtl.hr.

Predsjednik Zoran Milanović obilazeći potresom pogođene Sisak i Petrinju osvrnuo se i na Međunarodni dan žena, a na njegovu izjavu brzo je na Facebooku odgovorila saborska zastupnica i supredsjednica stranke Centar Marijana Puljak.

"Dan žena čestitam, ali postoje žene i žene", kazao je Milanović u Petrinji, a na dodatno pitanje tko su žene i žene, odgovorio je: 

"Postoje žene koje su naprosto borbene, koje se ne daju prodati i slomiti, koje će nasilnika ili uznemiravača svake vrste, ako treba, opaliti i u neko mjesto. A postoje žene koje glumataju. To će tako uvijek biti. Kao i muškarci". 

Na pitanje zaslužuju li zaštitu, odgovorio je "slabi zaslužuju zaštitu". "Učiteljice zaslužuju zaštitu, cure na fakultetu koje su asistentice, a moraju napredovati kroz netransparentan sustav i ovise o starijim kolegama, a nisu dovoljno interesantne da se okupi 30 kamera zbog njih", nastavio je Milanović. 

"To, a ne glumice hollywoodske", kazao je Milanović te rekao da mu je žao ako su mu neke borkinje za ženska prava zamjerile neke izjave iz prošlosti.

"Postoje predsjednici država..."

Na to mu je u statusu na Facebooku kratko odgovorila saborska zastupnica Marijana Puljak. 

"Postoje predsjednici država, a postoji i Milanović", napisala je Puljak na Facebooku.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2022 17:18