StoryEditor
HrvatskaKAD ESKALIRA

Majka iz pakla pokušala ubiti dvogodišnju kćerkicu, podmetnula požar u vikendici i sve htjela podvaliti suprugu

Piše PSD
19. ožujka 2022. - 20:01

Kad svađe u braku postanu neizdržive svašta se može početi motati po glavama supružnika.
Razmirice mladog bračnog para iz Kozarevca, naselja na području Općine Kloštar Podravski, nagnale su tridesetogodišnju N. da bez imalo suosjećanja pokuša ubiti svoju dvogodišnju kćerkicu, piše podravski.hr.

Majka iz pakla čak je i namjeravala pokušaj ubojstva „prišiti“ svom suprugu N. pa je policiji trebalo dva dana da otkrije što se točno događalo u Kozarevcu prošle srijede u poslijepodnevnim satima.

Suprug je navodno već dva mjeseca razmišljao o razvodu s kojim se njegova supruga N. nikako nije mogla pomiriti. To je bio razlog i za novu svađu u srijedu u klijeti nedaleko od kuće u kojoj su živjeli, a supruga je u jednom trenutku potpuno podivljala i „digla“ ruku na njihovo dijete. U klijeti je potom izbio i požar koji je, kažu  izvori, namjerno podmetnula u nastojanju da krivicu za svađu i ozljeđivanje djeteta „prebaci“ na svog supruga. Nakon svađe u kojoj je u jednom trenutku bacila kćerkicu na pod N. je otišla s djetetom u bolnicu i cijelo je vrijeme tvrdila da je suprug napao nju i kćerkicu.

Dvogodišnjakinja je završila u Klaićevoj bolnici u Zagrebu, a srećom nije dobila ozljede opasne po život i oporavlja se od nemilog događaja. Policija je odmah uhitila supruga i privela nju, a nakon dva dana majka iz pakla konačno je priznala što se zapravo dogodilo u srijedu.

-On je otišao u klijet i siguran sam da je on podmetnuo požar jer je bilo slame koju ja tamo nisam imao. Po boci likera vidio sam da se i opijao, a kad ga je moja kći došla tamo tražiti vjerojatno je napao nju i kćerkicu – rekao  je u petak njen otac.

No, nekoliko sati nakon toga policija je zaključila istragu i priopćila da se osnovano sumnja da je u srijedu 30-godišnjakinja pokušala ubiti svoje dvogodišnje dijete te lažno prijavila kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti. 

Prijatelji mladog oca, koji je inače porijeklom iz Slavonije, kažu nam kako su odmah znali da on sigurno nije „digao“ ruku na svoje dijete te su bili uvjereni da je za sve kriva ona. 

-Znali smo da je to njena sapunica jer on obožava svoju kćerkicu i nikad joj ne bi naudio. Vjerojatno je ona zato i pokušala ozlijediti kćerkicu jer zna da je on „slab“ na nju pa je smatrala da nakon toga neće razmišljati o razvodu. To je stvarno bolesno i nehumano i za svaku osudu – kažu njegovi prijatelji. 

U petak je pušten iz pritvora i odmah je otišao u Zagreb po kćer. 

-Djevojčica je dobro i sad planira s njom živjeti u Slavoniji – kažu prijatelji, objavio je podravski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2022 01:02