StoryEditor

Kosorica i Bandić položili vijence na Tuđmanov grob, Mesić nije (VIDEO)

Piše PSD.
4. kolovoza 2009. - 13:19

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja vijence su na zagrebačkom groblju Mirogoju danas položila najviša državna izaslanstva, te izaslanstvo Grada Zagreba.

Predsjednik Republike Stjepan Mesić vijence je položio na spomenik Glas hrvatske žrtve - Zid boli, na grobnicu Narodnih heroja i na Središnji križ u Aleji hrvatskih branitelja, a njegovo izaslanstvo vijenac je položilo na zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata.

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor s izaslanstvom položila je vijence i zapalila svijeće kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih branitelja, te na grobu dr. Franje Tuđmana.

Izaslanstvo Vlade u kojem su bili ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović Dropulić, državni tajnik u Ministarstvu pravosuđa Dražen Bošnjaković i državni tajnik u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Stjepan Adanić položilo je vijenac na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Izaslanstvo Hrvatskog sabora predvođeno Krunoslavom Markovinovićem, Mirandom Mrsićen i Stjepanom Fiolićem, vijenac je položilo kod Zida boli, kod Središnjeg Križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja, na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, te na zajedničkoj grobnici za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata.

Izaslanstvo Grada Zagreba na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem vijence je položilo kod Zida boli, Središnjeg križa u Aleji branitelja, na grob Franje Tuđmana, te na zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata.

(H)
  RANKO ŠUVAR / CROPIX
video: infopunkt.tv
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. siječanj 2021 04:22