StoryEditor
HrvatskaSAMO DA OZDRAVE

Konačno dobre vijesti iz KBC-a Split: mali Talijani su bolje, danas bi ih liječnici trebali skinuti s respiratora!

16. kolovoza 2019. - 14:20

Konačno dobre vijesti i tračak nade za sudbinu dvoje malih Talijana otrovanih na jedrenjaku Atlantia!

Prema neslužbenim, ali pouzdanim informacijama, djeca otrovana ugljikovim monoksidom koja se posljednja tri dana liječe na Jedinici intenzivnog liječenja djece u KBC-u Split su bolje. Riječ je o petogodišnjem talijanskom dječaku i njegovoj 14-godišnjoj sestri.

Potresne fotografije s Hvara: preživjeli Talijani nisu mogli suspregnuti suze kod povratka na mjesto tragedije, s kobnog broda pokupili svoje stvari

Zahvaljujući nadljudskim naporima medicinskog osoblja splitskog KBC-a, čini se da su molitve njihovih obitelji, ali i brojnih ljudi koji prate strašnu tragediju talijanskih gostiju uslišene.

Od vrlo povjerljivog izvora, saznajemo kako bi se djeca tijekom današnjeg dana trebala odvojiti od respiratora i početi samostalno disati.

Podsjetimo, MR mozga koja je u srijedu napravljena kod djece pokazala je i kod dječaka i kod djevojčice određene promjene na mozgu, a te su promjene nastale kao posljedica udisanja ugljikova monoksida. Nadajmo se ipak u najsretniji ishod njihova liječenja.

DORH priopćenjem objasnio kako je došlo do tragediju na brodu i koga sumnjiči za smrt talijanskog poduzetnika i trovanje dvoje maloljetnika

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. siječanj 2021 01:54