StoryEditorOCM
Hrvatskaakumulacija žetona

Koalicija koja upravlja Hrvatskom isključivo je trgovačka pa počinje sezona lova na žetončiće, kaže SDP-ov predsjednik Peđa Grbin

Piše PSD
4. lipnja 2021. - 17:53
Peđa Grbin: U Zagrebu smo se zahvalili ljudima koji su godinama služili kao rezervno utočište Milanu Bandiću i njegovoj kliki  Nikša Stipaničev/Cropix

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin bio je gost Newsrooma N1 televizije. Govorio je o koaliciji SDP-a s platformom Možemo, kao i drugim aktualnim temama.

Upitan kada će krenuti pregovori, odgovara:

“Kolega Tomašević danas ima obveze vezane uz primopredaju. Kad prvi nalet primopredaje prođe, očekujem da počnu pregovori. Gradska skupština bit će konstituirana 17. lipnja. Konstituiranje započinje izborom predsjednika, što će se sigurno dogoditi. Treba poredati prioritete, a prioritet sigurno nije osoba koja će predsjedati gradskom skupštinom”, izvještava N1.

“Svakako je jedan od najvećih prioriteta stabiliziranje gradskih financija. Nakon toga, potrebno je napraviti racionalizaciju gradske uprave. Mjesto osobe koja će sjediti u gradskoj skupštini dolazi zadnje”, dodao je.

K...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:14