StoryEditor
HrvatskaBOURBON RHODE RESCUE

Kapetanovi prijatelji počeli skupljati novac za privatnu potragu: Dižemo avione!; Već u prvim minutama kampanje skupili su skoro 4000 eura, evo gdje možete uplatiti donacije

8. listopada 2019. - 00:46

Prijatelji i obitelj kapetana Dina Miškića ne odustaju! Skupili su desetke tisuća potpisa kako bi dobili potporu za nastavak pretraživanja Atlantika i pronalazak sedmero nestalih pomoraca s Bourbon Rhoda. Prodrmali su hrvatsku (a uz pomoć Ukrajinaca i ukrajinsku) vlast da pritisnu svjetske moćnike kako bi nastavili SAR, a sad su se odlučili za kampanju prikupljanja novca za privatnu potragu.

- Želimo osigurati dodatnu potragu, uz ovu koju će, nadamo se osigurati, naša Vlada, kao i američka, francuska, ukrajinska. Od prikupljenog novca planiramo dignuti avione. Nemamo što raditi bez aviona - govore nam šibenski prijatelji Dina Miškića.

Vrijeme curi i novac treba prikupiti što prije. Dakle, svi koji želite novčano pomoći ovu akciju koja, uvjerene su tisuće ljudi i stručnjaka itekako ima smisla, mogu to napraviti na ovom linku

Iako je kampanja za prikupljanje novca pokrenuta prije nepunih pola sata, u trenutku pisanja ovoga teksta već je uplaćeno 4000 eura, a svaka je donacija velika kao brod!

- Velike vijesti stigle su danas iz Bourbona. Jedan brod nastavlja potragu. Wow. Volimo ALP Striker; nemojte nas krivo shvatiti, ali to je jedan brod u oceanu koji je deset puta veći od europskog kontinenta. Sedam dana je trebalo čitavoj SAR posadi da pretraži 0,1 posto površine oceana. Dakle, Bourbon se u stvari ponaša poput odraslih koji djetetu daju jedan bombon - dok u svom ormaru skrivaju tone čokolade- napisali su Dinovi prijatelji u Facebook grupi Bourbon Rhode Rescue.

- Još uvijek vjerujemo u napore hrvatske i ukrajinske Vlade da vrate SAR (od predsjednika Macrona) i osiguraju pomoć Amerikanaca, što je danas zatražio i hrvatski ministar vanjskih poslova. 

U međuvremenu, svjesni smo da sat otkucava za naše ljude izgubljene u moru. I - Bože pomozi nam, dolazimo! POČINJEMO KAMPANJU ZA PODIZANJE FONDA U NAMJERI DA ORGANIZIRAMO PRIVATNU POTRAGU. Pomozite nam da prikupimo novac za traženje sedam pomoraca koji su napušteni na oceanu - apeliraju Šibenčani.

Njihov apel pogledajte ovdje

 

 

Ajmo ljudi, uplatite koliko možete! Dajmo im nadu!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2021 13:57