StoryEditorOCM
Hrvatskacijeli pregled

Kaos u prometu se nastavlja: prekinute i neke trajekte linije, na autocesti A6 vozi se u jednom smjeru

Piše Hina
22. siječnja 2023. - 22:34

Na autocesti A6 na području Vrbovskog u smjeru Zagreba promet se vodi jednom trakom zbog više zaustavljenih vozila izvanrednog prijevoza na voznoj traci koji su zastali zbog snijega na kolniku, ograničenje brzine je 40 km na sat, izvijestio je u nedjelju navečer Hrvatski autoklub.

Zbog prometnih nesreća poteškoće su u odvijanju prometa na A1, A3  i DC43.

Prometna nesreća (slijetanje vozila) je na A1 između Donje Zdenčine i naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba. 

Prometna nesreća je i na A3 između Lipovljana i Novske u smjeru Lipovca, promet se odvija po dvije prometne trake, a ograničenje brzine je 80 km na sat. 

Zbog prometne nesreće zatvorena je DC43 u mjestu Veliko Korenovo, a obilazak je: Bjelovar-Brezovac-Čazma;

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci, Istri ili Dalmaciji i obratno trenutno nema otvorenih cesta.

Promet je dopušten samo za osobna vozila na:  A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Posedarje; DC25 Gospić-Karlobag (DC25); DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Na autocesti A7 Draga-Šmrika promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle (I. skupinu vozila) na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Karlobaga državnoj cesti između čvora i mjesta Križišće (DC99) te lokalnoj cesti Kraljevica-Križišće (LC58107) dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Na Krčkom mostu zabrana prometa za I. skupinu vozila.

U prekidu su trajektne linije: Prizna-Žigljen, Lopar-Valbiska, Suđurađ-Lopud-Koločep-Dubrovnik; katamaranske linije: Pula-Zadar, Zadar-Molat-Brgulje-Zapuntel-Ist, Mali Lošinj-Cres-Rijeka, Novalja-Rab-Rijeka, Vis-Split, Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Ubli-Korčula-Dubrovnik, Dubrovnik-Šipan-Mljet.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2023 16:32