StoryEditorOCM
Hrvatskabliska suradnja

Kamere snimile razgovor Milanovića i Anušića; Predsjednik: ‘Nažalost, najveći klošar‘...

Piše vijesti sd
24. studenog 2023. - 12:04

Gotovo odmah nakon izbora Ivana Anušića za ministra obrane razmatralo se kakva će biti njegova suradnja s vrhovnim zapovjednikom, predsjednikom Zoranom Milanovićem. Veliki dio analitičara prognozirao je da će ona biti dobra, puno bolja od suradnje s bivšim ministrom Mariom Banožićem.

To se potvrdilo i pri prvom susretu Anušića i Milanovića u četvrtak na Hrvatskom vojnom učilištu u Zagrebu, na promociji novih časnika gdje su zajedno dodijelili časničke činove zdravstvene službe.

Zajedno su se fotografirali i srdačno razgovarali, a Milanović je Anušiću javno čestitao na preuzimanju dužnosti. Razgovor je očito bio toliko opušten da su kamere Nove TV uhvatile trenutak kada je Milanović rekao: "Nažalost najveći klošar", na što mu je Anušić odgovorio: "A to je tako". "Tad se baš skupljao ološ", zaključio je Milanović snimljenu dionicu, izvještava Dnevnik.hr uz napomenu da su s razgovorom nastavili i kada je svečanost završila.

Budući da pri tome nije bilo kamera, nije poznato je li predsjednik Milanović još nekoga počastio nekim nebiranim izrazom i što mu je na to eventualno replicirao Anušić. Ali treba biti strpljiv, odlična suradnja tek je počela.

image

Rukovanje kao početak duge, lijepe suradnje predsjednika i ministra obrane

Ronald Goršić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 06:49