StoryEditorOCM
Hrvatskada ne povjeruješ

Kakva drska krađa! Pokrao je dostavljač Wolta, snimljen je: ‘A ja mu dala napojnicu i ocijenila ga najvišom ocjenom!‘

Piše VIJESTI SD
20. travnja 2024. - 20:37

Jedna Riječanka se požalila na neugodno iskustvo s dostavljačem Wolta koje se dogodilo proteklog četvrtka.

Naime, u svojoj zgradi na području Pećina preuzela je narudžbu, nakon toga dostavljaču čak dala i napojnicu, a onda je jutro nakon doznala da ju je isti opljačkao. 

Dostavljač se nakon svega minute vratio i pokrao njene stvari koje su se nalazile u stubištu. Nije znao da ga snima nadzorna kamera pa se na snimci vidi kako krade. Cijelu snimku objavio je lokalni riječki portal Fiuman.

‘Nije napustio zgradu‘

Riječanka se požalila Fiumanu da joj je dostavljač Wolta ukrao podvodnu kameru i vreću punu stvari. 

"Naručila sam hranu preko Wolta i pustila dostavljača u stubište kako bi došao do mojih ulaznih vrata, gdje sam preuzela narudžbu, a onda sam se uputila u stan, dok je dostavljač krenuo prema izlazu.

Međutim, nije napustio zgradu jer se ne bi mogao vratiti unutra bez pomoći stanara, pa je malo pričekao ispred ulaza i potom se došuljao nazad te počeo pretraživati moje stvari koje su bile pohranjene ispod stubišta zbog renovacije.

Još ga ocijenila najvišom ocjenom

Na snimci se vidi kako pretražuje kutiju, više puta pali svjetlo i uzima podvodnu kameru te vreću punu stvari koje je "pripremio".

Dan prije sam mu dala 50 centi napojnice preko aplikacije i ocijenila ga najvišom ocjenom. Tek sam sljedeće jutro (danas) vidjela na kamerama da je otuđio nešto iz stubišta", prepričala je Riječanka svoje neugodno iskustvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 20:37