StoryEditorOCM
Hrvatskazavršni račun

Kad će se umjesto ‘pojave’ kritizirati ‘drugovi’? Priopćenje HGK najbolje pokazuje koliko je antikorupcijska atmosfera došla do nesvakidašnjih razina

13. veljače 2020. - 12:00
'Problema ima, ali situacija se u posljednjih nekoliko godina mijenja nabolje', relativizirao je kritiku Luka BurilovićDamir Krajač/HANZA MEDIA

Koliko je antikorupcijska atmosfera u društvu došla do nesvakidašnjih razina, govori i jedno javno priopćenje Hrvatske gospodarske komore od prošlog petka.

Došli smo, naime, već do toga da je naslov tog priopćenja, upućen javnosti nakon sastanka predstavnika vodećih domaćih tvrtki s ministrom gospodarstva, poduzetništva i obrta Darkom Horvatom, glasio “Burilović: Javna nabava je jedan od glavnih izvora korupcije”.

Za one slabije upućene – Luka Burilović je jedan od glavnih HDZ-ovaca Vukovarsko-srijemske županije, HGK je HDZ-ov bastion, i sada, nakon sastanka s HDZ-ovim ministrom čije je ministarstvo zaduženo za natječaje za javnu nabavu vrijedne milijarde kuna, dođemo do naslova da Luka Burilović tvrdi da je javna nabava jedan od glavnih izvora korupcije.

I narav...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:16