StoryEditorOCM
Hrvatskaopća mobilizacija

Jesu li SDP-ovci sa sjevera Hrvatske učili od Vučića? Za odlazak na prosvjed u Zagreb nude - besplatne sendviče!

Piše vijesti sd
16. veljače 2024. - 10:53

Ovakve smo vijesti zadnji put čitali - u vrijeme nedavnih izbora u Srbiji!

Naime, dijeljenje sendviča dragovoljcima u besplatnim autobusima neminovno asocira na organizirani prijevoz glasača iz Republike Srpske u Srbiju u režiji Srpske napredne stranke, čiji je predsjednik donedavno bio Aleksandar Vučić, u čiji presudni utjecaj u toj stranci ne treba ni danas sumnjati. Pisalo se o tome i kod nas, uz napomenu da su neki dobivali i dnevnice za taj "poslovni put".

Vučićev recept kod nas su, uz dodatak u obliku vode (za pretpostaviti je, u bočicama) ovih dana prekopirali SDP-ovci Varaždinske županije.

Naime, sa sjevera Lijepe naše stižu screenshotovi interne komunikacije SDP-ovaca u kojima se za odlazak na subotnji prosvjed oporbe na Markovom trgu obećava - sendviče! Jutros se tako bespućima weba dijeli poruka koju je nekome od članova SDP-a navodno Viberom poslala Barbara Antolić Vupora, saborska zastupnica i čelnica županijskog SDP-a.

"Dobro jutro! Ideš možda na prosvjed s autobusom u subotu ispred groblja u Varaždinu, u 8.30, povratak u 15,30 s osiguranim sendvičem i vodom. Javi ako možda ide još netko pls"...

Vidjet ćemo sutra kakav je bio odaziv, ali "metoda mobilizacije" je dobro poznata. Valjda ih Vučić neće tužiti zbog "krađe autorskih prava" na ideju vabljenja simpatizera i članova.

image

Poziv na prosvjed

Screenshot/
image
Ronald Gorsic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 02:36