StoryEditor
HrvatskaU srcu METROPOLE

Prešućeni marš: tijekom antivakserskog prosvjeda postrojila se samoproglašena ‘1. dragovoljačka bojna‘! Bilo ih je na stotine, nosili su oznake ‘Za dom spremni‘, zvali u boj. Pogledajte video

Piše PSD
23. studenog 2021. - 17:33

Znate li da se na zagrebačkom antivakserskom prosvjedu okupila i "1. dragovoljačka bojna"? Nije jasno tko su joj članovi, ali vidi se kako 'stupaju' metropolom, nose barjake.

O svemu je izvijestila stranica Dobroslava Parage koju vode članovi HSP 1861. Neki izvori navode da ih je bilo nekoliko stotina, drugi pak tvrde da ih je bilo oko 2000!

image
Screenshot FB
image
Screenshot FB

- Nakon svih žalopoljki i prosvjeda o kojima vladajuća kasta interforna i birokrata nije ni pročitala članak ili izvješće, a kamo li se zabrinula, jučer je stigao oštar i konkretan, muški odgovor! U sklopu velikog prosvjeda samooganizirala se i postrojila 1. dragovoljačka bojna koja se stavlja na raspolaganje djelatnicima vojske i policije koji žele stati na kraj ovom ludilu što provode slijepe neoglobalističke sluge! Bravo momci! - stoji u objavi, a priložen je i video. 

image
Screenshot FB
image
Screenshot FB
image
Screenshot FB

Skupina mlađih muškaraca se postrojava i viče "u boj, u boj...", a dok dolaze na prosvjed u podlozi se čuje "mi smo garda Hrvatska, srca su nam junačka...". Sa skupinom je rukovodio jedan muškarac. 

Pogledajte video: 

Evo i komentara na gornju objavu: 

image
Screenshot FB
image
Screenshot FB
image
Screenshot FB

Prosvjedu su se pridružili i člannovi stranke HČSP. 

- Dana 20. studeneg 2021. vodstvo Hrvatske čiste stranke prava na čelu sa predsjednikom  stranke Davorom Trbuha, dopredsjednikom Josipom Opuhačom, članom Glavnog stana Lorenom Soče i pročelnikom za socijalna pitanja i mladež Tihomirom Totom, te mnogo članstvo prisustvovalo je na prosvjedu uz svoj hrvatski narod  na Trgu bana Josipa Jelačića protiv nametnutih COVID POTVRDA i iza kulisa najavljeno cijepljenje naše djece.

image
Screenshot FB

Vodstvo stranke uz članove i mnogobrojne okupljene mlade domoljube i pravaše krenulo je iz smjera Trga kralja Tomislava na Trg bana Jelačića gdje se spojilo sa druge dvije kolone koje su prema glavnom trgu krenule sa Trga Francuske revolucije i Trga žrtava fašizma i tako nakon dugo vremena napunile trg u cijelosti.

Za HČSP i sve okupljene ovo je prešlo svaku mjeru jer se nelegitimni i protuzakoniti stožer pretvorio u diktatorski i iznad zakona, a iza kojeg stoji vladajuća stranka na čelu sa premijerom Plenkovićem.

Stoga i dalje kao stranka, a prije svega kao ljudi, prijatelji, roditelji, braća i sestre Hrvatice i Hrvati pozivamo na zajedništvo, ustrajnost i građanski neposluh na ovu tiraniju koja nam je ponovo nametnuta kao naciji nakon samo 30. godina od jugo-srpske agresije. Moramo biti svjesni da nam je danas ova tiranija nametnuta od strane poslušnika Novog svjetskog poredka koji se nalaze na čelu Vlade RH i nametnutog stožera.

Isto tako moramo kao narod ustrajati i nastaviti borbu zajedno i cijepljeni i necijepljeni sa jednim ciljem, a to je ukidanje nametnutih covid potvrda, etiketiranje te svega ostalog što nam protuzakoniti stožer u skorije vrijeme sprema.

Bog i Hrvati! Za Dom spremni!

HČSP - navodi se na stranicama. 

item - id = 1145407
related id = 0 -> 1145719
related id = 1 -> 1145693
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2021 17:20