StoryEditorOCM
Hrvatskaautobusi, streljanja, grobnice

Jeste li gledali kako je Šprajc najoštrije uzvratio srpskoj premijerki? Brnabić optužila Hrvatsku za etničko čišćenje, voditelj je ‘izbombardirao‘: Vaši su u Srebrenici dali sve od sebe, pozavidjeli bi vam i kolege iz Trećeg Reicha!

Piše PSD
4. lipnja 2022. - 10:23

Srpska premijerka Ana Brnabić​ izazvala je burnu reakciju kad se pred televizijskim kamerama upustila u "fiktivni duel" s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem, kojeg uopće nije bilo u blizini. Sve što mu je imala reći tako je sasula u lice srpske voditeljice Verice Bradić​, prenosi RTL.hr.

- Vi ste etnički očistili Hrvatsku, ne postoji etnički čišća država na teritoriju Europe od Hrvatske. Vi ste istjerali sve te ljude pa onda kažete, nisu morali bježati. Vidjeli smo kako nisu morali bježati budući da su oni koji su ostali uglavnom pobijeni - rekla je Ana Brnabić.

​Novinar i televizijski voditelj Zoran Šprajc​ prokomentirao je njezinu izjavu te potvrdio kako je u ratno doba u Hrvatskoj bilo protjerivanja i ubijanja ljudi, "mučenja, terora, pljačke i pal...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:12