StoryEditorOCM
Hrvatskavjerovali ili ne

Jedan grad u Hrvatskoj kafićima zabranio puštanje cajki: ‘Dopušta se samo primjerena tradicijska i zabavna glazba‘

Piše PSD
21. lipnja 2022. - 10:50

Gradske vlasti Đurđevca donijele su odluku o zabrani izvođenja i reproduciranja 'cajki' u ugostiteljskim objektima i na terasama, piše Danica.hr.

Odluka vrijedi idući vikend u središtu grada, dakle od petka do nedjelje, za vrijeme održavanja poznate turističke manifestacije Picokijade u Đurđevcu.

"Obavještavaju se ugostitelji koji su u cijelosti podmirili svoje obveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su iskazali interes za produljenje radnoga vremena za vrijeme trajanja Picokijade, da je Grad Đurđevac donio odluku o određivanju drugačijeg radnog vremena restoranima i barovima na području grada.

Od 24. lipnja do 26. lipnja ugostitelji mogu raditi od 0,00 do 24,00 sata. Radno vrijeme odnosi se i na terase postavljene uz ugostiteljske objekte, kao i na šatore postavljene na javnim površinama.

U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu sv. Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu može se izvoditi samo primjerena tradicijska i zabavna glazba", stoji u odluci gradskih vlasti.

Nije poznato tko će kontrolirati izvođenje primjerene glazbe i jesu li predviđene i kazne za one koji se toga neće pridržavati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 22:28