StoryEditor
HrvatskaPukla ljubav

Iznenađujuća objava s Iblerova trga: Davor Bernardić se razveo; 'Moja, sada već bivša supruga Irena i ja odlučili smo krenuti svatko svojim putem'

Piše A.B.K.
18. listopada 2019. - 19:12
Šef SDP-a i Irena Čoljak vjenčali su se 2011. u Sigetu

Posve neobično priopćenje stiglo je danas iz SDP-a u kojem predsjednik stranke Davor Bernardić javnost izvještava o detaljima iz privatnog života.

- Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete - napisao je Bernardić u priopćenju.

PR stručnjaci smatraju ovu Bernardićevu gestu promišljenom jer je sam izašao u javnost s intimnim pričom prije nego što su krenule medijske ćakule.

Davor i njegova sad već bivša supruga Irena Coljak upoznali su se u jednom zagrebačkom kafiću 2002. godine, a vjenčali 29. travnja 2011. u Crkvi svetog Križa u zagrebačkom Sigetu na isti dan kada se u Londonu britanski princ William oženio s Kate Middleton.

Irena je cijenila svoju privatnost i nije se nikad isticala u medijima.

Upoznali su se kao studenti, ona je studirala ekonomiju, a on fiziku na PMF-u. Bero je bio izvrstan student, a prema njihovom pričanju Ireni je ponudio instrukcije iz matematike, i tako se uz zajedničko učenje razvila ljubav.

Ovo je prvi put u povijesti da je jedan hrvatski političar javnost obavijestio priopćenjem o razvodu.

Izdvojeno

22. srpanj 2020 16:13