StoryEditorOCM
HrvatskaNEPROMIŠLJENO

Iz osvete zbog preotete žene, muškarac lažno prijavio požar u susjedovoj kući

Piše PSD
22. rujna 2022. - 19:41
Zrce, Novalja, 090822 Sinoc oko 3h buknuo je pozar u borovoj sumi povrh plaze Zrce na kojoj je se tom trenutku u nocnim klubovima zabavljalo oko 10000 ljudi. Plaza je evakuirana, a pozar je lokaliziran jutros oko 7h. Na fotografiji: mjesto pozara.Luka Gerlanc/Slobodna Dalmacija

Muškarac po imenu Dalibor (47) mogao bi završiti u zatvoru zbog lažne dojave o požaru u okolici Koprivnice u ožujku oko ponoći.

Kako piše danica, prema optužnici kojom tužitelji za njega traže osam mjeseci bezuvjetnog zatvora, on je te noći nazvao Javnu vatrogasnu postrojbu Koprivnice “sa svjesnom neistinitom dojavom da je u Botinovcu došlo do požara na kući u vlasništvu R.”.

-Na mjesto prijavljenog događaja izašli su djelatnici JVP-a Koprivnica, članovi DVD-a Koprivnički Ivanec i djelatnici Policijske uprave”, istaknuto je u optužnici.

Dalibor je tijekom istrage priznao kako je pod utjecajem alkohola s mobitela nazvao vatrogasce, predstavio se kao Slavko, što je ime njegovog očuha, i dojavio da je požar u Botinovcu u kući R.

-Učinio sam to zato da mu se osveti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:53