StoryEditor
HrvatskaŽESTOKA REAKCIJA

Ivana Bodrožić: Dugo nisam čula takvu fašističku izjavu kao onu Petrova. Da tako primitivno govori psihijatar i kršćanin; Borna Sor: Zaštitimo djecu od Mosta

Piše PSD
3. srpnja 2021. - 12:35

Dugo nisam čula tako fašističku izjavu kao sinoćnju Bože Petrova da ”oni moraju shvatiti da su manjina i da im mi to toleriramo”, napisala je poznata hrvatska književnica Ivana Bodrožić na svom Facebooku. Na profil je stavila i LGBT zastavu.

- Jedan psihijatar, jedan kršćanin, jedan mainstream političar ne može shvatiti primitivnost koncepta manjine i nas ”bogom danih” koji njima, eto, nešto trebamo tolerirati, a da nas pritom ničim ne ugrožavaju. Odakle nama to pravo? Čime si zadužio ovaj svijet da nekoga toleriraš?

Božo Petrov i Nikola Grmoja žele odgajati svoju djecu kao da su njihovo vlasništvo i priječiti im informacije o svijetu i životu, čuvajući ih od ”manjine” previđajući činjenicu da baš ta njihova dragocjena djeca mogu proplakati svoje djetinjstvo i odrastanje zbog očevih izjava.

Život je često čudan i nadmudri nas uvijek, želim im da steknu takvu mudrost. I još nešto, Božo dragi i Nikola, u ovom izopačenom svijetu gdje bez razloga i svakog dana povređujete nas i naše građane, ja toleriram Vas. Danas i svaki dan preponosna na svoje prijatelje i obitelj. Živjeli - napisala je Ivana.

Potpori LGBT populaciji se pridružila i Silvana Meneđušić. Stavila je zastavu duginih boja i napisala - Sve boje - svi ljudi. 

Potporu su dale i brojne druge osobe, liječnici, biolozi,psiholozi, psihijatri... Reagirao je novinar i komentator Borna Sor: 

- Podržavate li moju inicijativu da se što je moguće žurnije izglasa antiklerikalni zakon kojim će se uvesti najstrože moguće kazne za pedofile ali i zaštititi djecu od sadržaja mržnje i Mostove propagande?

Podsjetimo, Božo Petrov stao je u obranu Nikole Grmoje. Podsjetimo, Grmoja je objavio status u kojem je u istu rečenicu stavio LGBT populaciju i pedofile, iako ni jedna studija ni znanstvenik ne poistovjećuju ni heteroseksualce ni homoseksualce s pedofilijom.

Dakle, i heterosekualnost i homoseksualnost su zdravi oblici ljudske seksualnosti, dok je pedofilija devijacija, odnosno sklonost da pojedine osobe privlače sasvim mlade osobe koje nisu razvile spolna obilježja.

"Podržavate li moju inicijativu da se što je moguće žurnije izglasa Antipedofilski zakon kojim će se uvesti najstrože moguće kazne za pedofile, ali i zaštititi djecu od seksualnih sadržaja i LGBTQ propagande?" upitao je Grmoja.

To je izazvalo žestoke reakcije u javnosti.

Božo Petrov stao je u obranu Grmoje na N1.

"Ne može mi manjina nametati što će učiti moja djeca", kazao je Petrov, a to je objavio i u videu na svom Facebooku.

"Moje je legitimno pravo zatražiti zaštitu za svoju djecu", rekao je Petrov.

"Moraju se probuditi u svojoj Hrvatskoj i shvatiti da su u manjini i da im mi toleriramo to”, rekao je, među ostalim, Petrov.

item - id = 1110066
related id = 0 -> 1153896
related id = 1 -> 1153042
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. siječanj 2022 01:21