StoryEditor
Hrvatskapretkolom do zlata

Isplaćen najveći dobitak na sportskom klađenju u hrvatskoj povijesti! Evo što nam je rekao igrač koji se rodio pod sretnom zvijezdom

2. kolovoza 2018. - 11:59
re.JPG

Jedna hrvatska kladionica isplatila je u Zagrebu najveći dobitak na sportskom klađenju u hrvatskoj povijesti.

Ivan M. (61) iz zagrebačke Dubrave uložio je 50 kuna i osvojio 766.000 kuna pogodivši 25 parova na tjednom listiću igrajući uglavnom utakmice drugog pretkola Europske lige.

Već u prošlu srijedu je pogodio sedam parova, a da bi od tiketa nešto moglo biti, zaključio je tog dana kada je pogodio neriješeni ishod na utakmici Kukesi – Qarabag.

– Nisam se puno nervirao, nije mi prvi put da čekam veliki dobitak, doduše, nikad nije bio ovako velik, ali već sam jedanput zaradio 140.000 kuna na kladionici. Bilo je to prije desetak godina, također u istoj kladionici, a dobitak su mi isplatili u poslovnici u Čučerju. Sjećam se, nedugo nakon mog dobitka zatvorili su tu poslovnicu pa su me prijatelji zezali kako sam ja krivac za to – kazuje igrač koji se rodio pod sretnom zvijezdom.

Listić je unovčio u ponedjeljak oko podneva, a dobitniku je bilo presudno i što nije previše vjerovao u rezultat NK Osijek. Nakon sedam pogođenih parova u srijedu, Ivan je u četvrtak pogodio čak deset parova, a među njima i najveći tečaj na listiću, 2,95 na Glasgow Rangers protiv našeg Osijeka u kvalifikacijama za Europa ligu. U subotu je pogodio još šest parova, između ostalih Kaiserslautern protiv Münchena 1860, gdje je tečaj bio 2,00.

Nedjelju je dočekao s 23 zaokružena para, a u poslijepodnevnim satima zaokružio je posljednja dva, Club Brugge je s visokih 5:2 svladao Eupen, a Salzburg relativno uvjerljivo s 3:1 LASK, tako da se sretni kladitelj nije puno tresao za 766.000 kuna.

– Jesam li uplatio kontru na zadnja dva para kako bih osigurao barem nešto u slučaju da su pali? Ma ne, nemam običaj to raditi, ako listić prođe, dobro, ako ne prođe, idemo ispočetka – govori Ivan pa dodaje:

– Uglavnom se kladim na sport, ponekad uplatim loto. Sa sportskom prognozom počeo sam još 1985. godine. Najčešće uplaćujem običan listić, ne volim sistemske listiće. Volim se kladiti na klubove u formi jer onda imam što pratiti cijeli dan. Uglavnom igram isti ulog i rijetko ga podižem, ali dobici su mi uvijek papreni.

Upravo su bonusi koje daje kladionica podigli ukupnu Ivanovu isplatu.

Svoj je listić odigrao za samo 50 kuna, ukupan tečaj iznosio je 10.081. Kladionica ga je usto počastila Super multi bonusom jer je listić uplatio za vrijeme "happy houra", odnosno u razdoblju od 9 do 11 ujutro.

Time mu je bonus na dobitak narastao za 60 posto, odnosno dobio je 287.336 kuna više nego što bi dobio u nekoj drugoj kladionici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2021 12:24