StoryEditorOCM
Hrvatskazabrinuta žena

Incident u vlaku koji je iz Zagreba putovao za Split: ‘Nije mi bilo svejedno, čekali smo policiju...‘

Piše Marija Vuković
13. ožujka 2023. - 20:21

- Nisam znala što se događa, a bila sam s djecom pa mi nije bilo svejedno. Iz HŽ-a su nam par trenutaka prije dolazaka u Karlovac samo kratko poručili da ćemo tamo pauzirati deset minuta da dođe policija, govori nam jedna Splićanka koja je nešto poslije 15 sati u nedjelju krenula iz Zagreba prema Splitu. Kako kaže, nije htjela na autobus jer joj je s mališanima zgodnije putovati vlakom, ali ova situacija ju je dobrano zabrinula. 

Govori nam kako je policija stigla jako brzo, a onda više kroz prozor nije mogla vidjeti što se događa. Njezini kolege putnici nisu bili toliko iznenađeni, a na njezin zbunjen izraz lica kazali su samo je vjerojatno netko bio bez karte zbog čega su morali reagirati i karlovački policajci. 

-  Obavještavamo Vas da je policija postupala po dojavi da jedna osoba ne želi kupiti kartu za vlak. Osoba je napustila vlak, a vezano uz navedenu dojavu nisu utvrđeni elementi prekršaja niti kaznenog djela, otkrili su nam iz policije i tako potvrdili špekulacije i tako otkrili kako je njezin strah ipak bio uzaludan. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 19:33