StoryEditor
HrvatskaKORAK DO STEČAJA

Ima nade za Đuru Đakovića: stigle neobvezujuće poruke, spekulira se da su zainteresirani Debeljakova DIV Grupa, Enna Grupa te slovenska Iskra

Piše PSD.
16. rujna 2020. - 15:09
Matko Biljak

Premda već 30 godina pleše na ivici stečaja, Đuro Đaković još uvijek ima potencijala, a to pokazuju i neobvezujuće ponude koje su u utorak došle na stol Upravi te slavonskobrodske industrijske tvrtke. Tko su investitori koji vide taj potencijal u Đuri, zasad je nepoznato, javlja portal Lidera.

- Smatramo da bi objava bilo kakve dodatne informacije u ovom trenutku mogla djelovati zbunjujuće i obmanjujuće na investicijsku javnost. Društvo će i dalje o svim relevantnim činjenicama pravovremeno izvješćivati javnost - stoji u priopćenju koje je Uprava Đure Đakovića poslala Zagrebačkoj burzi.

Društvo će u narednim danima razmotriti pristigle ponude te odlučiti o daljnjim koracima u procesu restrukturiranja, a podsjećaju i na to da bilo kakva odluka o restrukturiranju Društva dokapitalizacijom spada isključivo u domenu glavne skupštine, odnosno dioničara društva.

Premda o potencijalnim investitorima zasad vlada silenzio stampa, već se spekuliralo kako su za Đuru zainteresirani DIV Grupa, Enna Grupa te slovenska Iskra, doznaju novinari Lidera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. rujan 2020 15:09