StoryEditorOCM
HrvatskaDIGITALNA VIZITKA

IB - Intelligent Business: Upoznajte mladi tim ljudi kojima je cilj digitalizacija i očuvanje okoliša

Piše PR
15. svibnja 2024. - 13:02

Nakon godina iskustva u različitim industrijama, odlučili smo uložiti naše znanje, vrijeme i trud u inovativne proizvode koji ubrzavaju komunikacijske procese i potiču digitalizaciju. Digitalni letak i IB CARD digitalna vizitka naši su ključni proizvodi koji koriste NFC tehnologiju i QR kod kako bi olakšali poslovnu komunikaciju i komunikaciju s gostima u turizmu, a istovremeno pridonijeli očuvanju okoliša. Nastali kao rezultat znanja i ulaganja mladog ambicioznog tima, naši proizvodi u potpunosti su proizvedeni u Hrvatskoj od 100% recikliranih materijala. U ovom članku istražite što čini ove proizvode posebnima i zašto bi trebali biti dio vaše poslovne strategije.

IB CARD – digitalna vizitka: Podijeli svu poslovnu komunikaciju jednim dodirom - JEDNA KARTICA. BESKRAJNE MOGUĆNOSTI.

image

IB - Intelligent Business

image

IB - Intelligent Business

IB CARD, naš prvi proizvod, predstavljen je početkom 2022. godine s ciljem da zamijeni papirnate posjetnice digitalnim rješenjem. IB CARD koristi NFC i QR kod tehnologiju, što omogućuje jednostavno i brzo dijeljenje kontakt podataka samo jednim dodirom pametnog telefona. Ova digitalna vizitka ima mnoge prednosti u odnosu na tradicionalne papirnate posjetnice, uključujući fleksibilnost, svestranost i ekološku održivost. Korištenjem digitalne vizitke slobodno možete zaboraviti na aktivnosti vezane uz nabavu novih papirnatih vizitki. Ako dođe do neke promjene u podacima, jednostavno ih izmijenite u digitalnom profilu i uvijek dijelite ažurne podatke.

Zašto Odabrati IB CARD – digitalnu vizitku?

image

IB - Intelligent Business

IB CARD predstavlja pametan način umrežavanja i uspostavljanja poslovnih kontakata.

5 ključnih razloga zašto biste trebali razmisliti o korištenju IB CARD-a:

1. Jednostavnost korištenja i pristupačnost: IB CARD-om svoje kontakte možete dijeliti korištenjem fizičke kartice (skeniranjem QR koda ili očitavanjem NFC-a) i virtualno (dijeljenjem svog digitalnog profila). U oba slučaja se u imenik pametnog telefona pohranjuje kontakt s linkom profila. Dijeljenjem podataka jednim dodirom, IB card omogućuje brzo i jednostavno umrežavanje. Podatke u svom profilu ažurirajte bilo kada i bilo gdje.

2. Moderna i učinkovita vizitka: S digitalnom vizitkom izbjegavate klasične papirnate posjetnice koje se lako izgube ili oštete. IB CARD omogućuje da se predstavite u modernom i inovativnom svjetlu. WOW efekt zagarantiran.

3. Networking uz IB CARD: IB CARD je idealan za poslovne konferencije, sastanke i događanja. Brzo dijeljenje i primanje kontakt podataka putem NFC-a i QR koda olakšava umrežavanje i stvaranje novih poslovnih prilika.

4. Svestrana upotreba: Osim osnovnih kontakt podataka, možete uključiti poveznice na društvene mreže, web stranice i poslovne ponude. Ova fleksibilnost omogućuje vam da prilagodite vizitku prema svojim potrebama.

5. Ekološki prihvatljivo rješenje: Korištenjem IB CARD-a čuvate okoliš. Nema potrebe za konstantnim tiskanjem papirnatih posjetnica. Prilikom promjene broja telefona, funkcije ili nekog drugog podatka, u svojem korisničkom sučelju napravite ažuriranje profila i spremni ste za dijeljenje. Kupite jednom i koristite zauvijek.

Digitalni letak: Inovacija za iznajmljivače u turizmu

image

IB - Intelligent Business

Uz IB CARD, razvili smo i Digitalni letak koji je posebno koristan za iznajmljivače i tvrtke u turizmu. Ovaj digitalni alat omogućuje vam objavljivanje svojih ponuda i usluga u digitalnom formatu, čime se eliminira potreba za papirnatim materijalima. Digitalni letak omogućuje prilagodbu i ažuriranje sadržaja prema potrebi, pružajući vašim gostima i klijentima brz pristup svim relevantnim informacijama. Očitavanjem NFC-a ili QR koda s lijepo dizajniranog stalka omogućujete gostima trenutni pristup objavljenom sadržaju (kućni red, ponuda izleta, WiFi povezivanje, preporuke restorana, caffe barova, ATM-ova i sl.)koji im želite ponuditi i na taj način smanjujete nepotrebnu komunikaciju. Ovdje pogledajte primjer Digitalnog letka

Zašto Koristiti Digitalni letak?

image

IB - Intelligent Business

Digitalni letak je izvrsno rješenje za sve koji žele poboljšati komunikaciju s klijentima i smanjiti troškove. Nema više potrebe za papirnatim letcima, a vi imate potpunu kontrolu nad sadržajem. S mogućnošću kreiranja kategorija i ponuda te personalizacije i brze promjene informacija, digitalni letak pomaže vam da stvorite nezaboravno iskustvo za svoje klijente. Skeniranjem QR koda ili putem NFC tehnologije podijelite najvažnije informacije vašim gostima i klijentima. Link profila se zajedno sa kontakt podacima pohranjuje u imenik pametnog telefona što omogućuje preporuke i dijeljenje sadržaja čak i kada gosti napuste vaš objekt.

IB CARD i Digitalni letak kao održiva rješenja za moderno poslovanje IB - Intelligent Business je platforma posvećena stvaranju inovativnih i održivih rješenja za poslovnu komunikaciju. IB CARD digitalna vizitka i Digitalni letak predstavljaju korak naprijed u digitalizaciji, omogućavajući vam da ubrzate komunikacijske procese. Uz naše proizvode, proizvedene od 100% recikliranih materijala, povećajte svoj utjecaj na očuvanje okoliša. Ako želite poboljšati način na koji se povezujete s klijentima i suradnicima, IB CARD i Digitalni letak su idealni alati za vas, jer u današnjem svijetu, brz pristup informacijama je ključan, a čuvanje okoliša važan imperativ. Pridružite nam se u stvaranju održive budućnosti i otkrijte kako digitalizacija može poboljšati vaše poslovanje.

Let‘s go digital, let‘s go green!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. srpanj 2024 06:54