StoryEditorOCM
HrvatskaSVE OBJASNIO

Hrvatski fizioterapeut šokirao i brutalno raskrinkao kolege: ‘Evo kako ukrasti novce pacijentima ako ste moje struke‘

Piše VIJESTI SD
29. ožujka 2023. - 16:24

Hrvatski fizioterapeut je doslovce raskrinkao svoje kolege.

Naime, Rene Kelemen, fizioterapeut iz Zagreba, se osvrnuo na one kolege kojima je samo cilj zarada.

Snimio je video i taksativno naveo kako se kradu novci ljudima koje bole leđa ili imaju neki problem s lokomotornim sustavom.

image

PRIVATNI ALBUM

- Evo kako možete ukrasti novce ljudima ako ste fizioterapeut. Kad vam dođe neka osoba koju boli, vaše razmišljanje mora biti: kako da naručim ovu osobu na što više tretmana, u što manje vremena. Zašto? Pa zato jer znamo da će većina bolova proći sama od sebe kroz par dana ili tjedana. I zato moramo maksimalno iskoristiti taj period da što više zaradimo. Ovdje je moj osobni favorit - paket od 10 terapija.

image

PRIVATNI ALBUM

Svima to možete prodati, samo je bitno da osoba dolazi svaki dan. I nemojte im ni slučajno pokazati kako si sami mogu pomoći, neka maksimalno ovise o nama. E sad ide najbolji dio, a to je kada prođe nešto vremena i osobi naravno bude bolje, sada je naša prilika da prodamo priču za ‘redovna održavanja‘. Pa morate dolaziti na masaže ili namještanje kralježnice svaki tjedan, inače će vas opet boljeti leđa. Naravno da to nije istina i nema nikakvog smisla, ali ljudi padaju na to - govori fizioterapeut.

Video ‘raskrinkavanja‘ možete vidjeti OVDJE.

Kelema možete zapratiti OVDJE i OVDJE.

image

PRIVATNI ALBUM

image

P A

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2023 13:02