StoryEditorOCM
Hrvatskapremijer vs. mediji

HDZ se oštro obrušio na novinara N1 koji je uzrujao Plenkovića na presici. S N1 poručuju: Naš program ne uređuju vlade, stranačke objave i politički moćnici

Piše PSD.
2. lipnja 2021. - 09:04
Zagreb, 010620. NSK,Hrvatske bratske zajednice. Izjava Andreja Plenkovica nakon sastanka koalicijskih partnera. Na fotografiji: Predsjednik Vlade Andrej Plenkovic.Ranko Suvar/Cropix

HDZ se jučer u objavi na Facebooku obrušio na N1 i na njihovog novinara Hrvoja Krešića. U objavi na Facebooku Krešića nisu imenovali, samo su ga nazvali – “novinar”, piše N1.

“Ono kad se novinar razotkrije da je u biti angažirani aktivist te si umišlja da je izabran na izborima i bahato, kao da je pripadnik oporbe, docira premijeru da može doći raditi kao student na N1 – producentsku kuću s adresom u Luksemburgu!

Niti je premijer napustio konferenciju za medije (svakodnevno je dostupan medijima), niti je ušao u rat s medijima. Njegovo je pravo politički odgovoriti analitičaru koji je deklarirani i opredijeljeni ljevičar (Lalić) i novinaru koji umjesto profesionalizma pokazuje bezobrazluk i očiglednu pristranost”, napisali su iz HDZ-a na Facebooku.

Podsjetimo, ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 14:50