StoryEditor

HAK: pojačan promet na većini cesta prema moru

Piše PSD.
4. kolovoza 2012. - 12:22
Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, posebice na autocestama te se vozi u kolonama dugim oko 2 kilometra Zagrebačke obilaznice (A3) iz smjera čvorova Jankomir i Buzin prema naplatnim postajama Lučko, izvijestio Hrvatski auto-klub (HAK) u 7 sati.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac pojačan je promet u smjeru Lipovca.

Mogući su zastoji, zbog odrona, na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta gdje se vozi naizmjence.

Iz HAK-a vozače upozoravaju da održavaju sigurnosni razmak između vozila, te ih mole za strpljenje.
Danas do 14 sati na snazi je zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 t na važnijim državnim cestama, a bit će i sutra, u nedjelju, od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1.

Povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja bit će zatvorena državna cesta D33 u Kninu, 04. kolovoza od 16 do 24 sata i 05. kolovoza od 7 do 23 sata. Vozit će se obilazno preko Biskupije.
Na graničnim prijelazima na ulazu Macelj čeka se 1,30 sati, Bregani, Pasjaku i Metkoviću oko 30 minuta, a na izlazu Rupa, Kaštel i Stara Gradiška posvuda oko 30 minuta. Na GP Bajakovo pojačan je promet u oba smjera (na ulasku čekanja oko 1 sat, a na izlasku oko 2 sata).

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu, uz pojačan priljev vozila u većini luka, stoji u izvješću HAK-a.

(H)
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 09:52