StoryEditorOCM
HrvatskaUPOZORIO HAK

Gužva na autocesti A6: prekinut je sav promet u smjeru Rijeke, kolona vozila duga dva kilometra

Piše HINA
31. ožujka 2023. - 21:49

Zbog izvanrednog događaja (oštećenje energetskih kablova) na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u zoni radova i dvosmjernog prometa u tunelu Sopač, prekinut je promet između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke. Obilazak je državnim cestama. U smjeru Zagreba prometuje se normalno. Na čvoru Delnice u smjeru Rijeke kolona vozila je oko dva kilometra, a kratkotrajno se prekida promet i u tunelu Lučice u smjeru Rijeke.

Zbog razlivene nafte po kolniku (curenje iz kamionskog rezervoara) na autocesti A11 između čvora BUŠEVEC i čvora V. GORICA JUG u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h. Molimo korisnike za dodatan oprez.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Ponegdje ima i magle. Mogući su odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8). Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi. Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama.

Zbog puknuća poklopca vodovodnog šahta na DC8 Jadranskoj magistrali u mjestu Zaton Mali promet teče jednim trakom, uz regulaciju semaforima.

Zbog radova u tunelu Učka večeras od 22:00 sata do 6:00 sati ujutro vozit će se uz posebnu regulaciju prometa, naizmjence.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2023 04:04