StoryEditorOCM
HrvatskaNepotrebna halabuka

Grlić Radman: ‘Milanoviću doista nije lako, znate. Nije mu možda ni dobro ponekad. On tu liježe i ustaje... Srozao je dignitet predsjednika‘

21. svibnja 2022. - 18:34
Zagreb, 090522. Sredisnjica HDZ-a, Trg zrtava fasizma 4. Zajednicka sjednica Predsjednistva i Nacionalnog vijeca HDZ-a. Na fotografiji: Gordan Grlic Radman.Damir Krajac/Cropix

Šef hrvatske diplomacije Gordan Grlić Radman rekao je u petak da se "teško može" promijeniti izborni zakon u Bosni i Hercegovini prije izbora na jesen, ali smatra da se do izbora treba usuglasiti način popune Doma naroda Federacije BiH.

Grlić Radman je novinarima u središnjici HDZ-a rekao da se "teško može" izmijeniti izborni zakon u idućih pet mjeseci, ali smatra da se do izbora 2. listopada treba usuglasiti način popune gornjeg, nacionalno koncipiranoga Doma naroda Federacije BiH.

Grlić Radman je istaknuo da "nije normalno" da Hrvati ne mogu birati svoje predstavnike i da je toj zemlji potreban "demokratski zakon koji će odražavati multinacionalnu prirodu BiH" pošto su Hrvati "žrtve" postojećeg izbornog zakona. 

Dragan Čović i Bakir Izetbegović, čelnici vodeći...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:19