StoryEditor
Hrvatskaprijavljen etičkom povjerenstvu

Glasnović šokirao predizbornim plakatom na kojem pozira kao boksač i poručuje: 'Jugozomboidi imaju plan za Hrvatsku. Svaki ima plan dok ne dobije šaku u glavu'

Piše JL, PSD
23. svibnja 2019. - 18:08
glasnović

Kontroverzni saborski zastupnik Željko Glasnović, koji se nalazi na zajedničkoj kandidacijskoj listi za predstojeće europarlamentarne izbore koalicije Neovisnih za Hrvatsku (NHR) i Hrvatske stranke prava (HSP), izazvao je burne reakcije svojim šokantnim predizbornim plakatom.

Na fotografiji objavljenoj na njegovom Facebook profilu prikazan je Glasnović koji udara šakom u staklo, a pored njega su napisane sljedeće poruke: - Jugozomboidi imaju plan za Hrvatsku. Svaki ima plan dok ne dobije šaku u glavu.

N1 je kontaktirao Državno izborno povjerenstvo u vezi spornog plakata. Iz DIP-a su poručili kako su ocijenili da tim predizbornim plakatom dolazi do povrede Izbornog etičkog kodeksa, te je Etičkom povjerenstvu dostavljena prijava.

 

 

Glasnovićevu kampanju na Twitteru je komentirao nezavisni saborski zastupnik Bojan Glavašević i kandidat na listi Starta za europske izbore, javlja Jutarnji list.

- Samo još jedan u nizu poziva na nasilje na koji nitko ne reagira. A kad stvari eskaliraju, pitat će se "Pa kako smo došli ovamo?". Eto kako - napisao je bivši SDP-ovac.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 23:30