StoryEditorOCM
Hrvatskakaos na cestama

Dramatična snimka s autoceste kod Splita: pogledajte kako je orkanska bura prevrnula šleper!

Piše Gabrijela Radanović, Hina
5. veljače 2020. - 21:57

Zbog olujnog vjetra večeras su se prevrnula čak dva kamiona na autocesti blizu Dugopolja. Policija nam je potvrdila da su u 19 i 30 sati zaprimili dojavu o prevrtanju teretnog vozila na kolnik na autocesti kod Biskog.

Srećom, vozač nije ozlijeđen, kao ni u slučaju drugog prevrtanja na obližnjoj lokaciji nešto više od sat vremena kasnije, u 20 i 45 sati.

Tom nevjerojatnom prizoru su svjedočili naši čitatelji i snimkom zabilježili taj trenutak.

- Kaos je na autocesti prema Dugopolju, prevrnuo se šleper ispred našeg auta - javili su nam putnici koji su svjedočili razornim udarima vjetra kojima se teška prikolica šlepera nije mogla oduprijeti.

Zbog olujnog vjetra trenutno nema otvorene ceste za teretna vozila iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i obratno, a u prekidu su i neke trajektne i brodske linije, izvijestio je u srijedu navečer Hrvatski autoklub (HAK).

Za sav promet zatvoreni su dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene te Posedarja i starog Masleničkog mosta, državna cesta Gračac-Knin, Maslenica-Zaton Obrovački, Dobroselo-Mazin-Bruvno i Paški most.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. ožujak 2023 06:18