StoryEditorOCM
Hrvatskazatvorili promet

Drama u Osijeku: Gore skladišta na južnoj obilaznici! Čula se eksplozija i suklja crni dim!

Piše Vijesti sd
15. rujna 2024. - 08:13

NOVO: Lokaliziran je požar koji je rano jutros izbio u skladištu tvrtke smještene uz osječku južnu obilaznicu, gašenje je u tijeku, a privremeno je zatvoren promet na toj cesti, izvijestili su u nedjelju osječko-baranjska Policijska uprava i osječki vatrogasci.

image
JVP Osijek

RANIJE: Vatrogasci se bore s velikim požarom u Osijeku. Kako doznaje 24 sata, gore skladišta na južnoj obilaznici, a svjedokinja je rekla: "Čula se eksplozija. Brzo je gorjelo, vatrogasci su spašavali sve što su mogli, kombije.... A crni dim je zbog firme koja proizvodi maziva, javila je čitateljica čiji član obitelj radi u blizini požara.

Vatrogasci se bore s golemom buktinjom. Prema trenutnim informacijama na mjestu koje gori su skladišta GLS-a, Lagermaxa i još dosta drugih tvrtki.

Video pogledajte ovdje.

U tijeku je gašenje u kojem sudjeluje oko 40-tak vatrogasaca Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Osijek i više DVD-a s područja Osijeka s 13 vozila. U 4,12 sati zatvoren je promet na državnoj cesti broj 2 (južna obilaznica) u oba smjera od izlaza za Tenje do izlaza „Vinkovačka“ kao i promet Trpimirovom ulicom u smjeru Brijesta, izvijestila je PU osječko-baranjska.

JVP Osijek objavio je fotografije s požarišta. 

image
JVP Osijek
image
JVP Osijek
image
JVP Osijek
image

i6879i879 uuu

JVP Osijek
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 09:08