StoryEditor
Hrvatskaskandalozna izjava

Dr. Hrvoje Tomasović: Da me nazove bilo koji novinar koji je dobar sa mnom, ja bih sve napravio da mu pomognem. Matijanić očito nije bio dobar ni s jugo doktorima pa nije imao koga zvati

Piše psd
7. kolovoza 2022. - 12:35

Hrvoje Tomasović, poznati kirurg koji je prije preseljenja, odnosno povratka u Zagreb, bio aktivan i na političkoj sceni u Splitu, na Facebooku je objavio status o smrti splitskog novinara Vladimira Matijanića. 

“Nije baš da je bio sklon meni i mojim stavovima, ali uvijek mi je žao kada netko iznenada ode. Neosporno je da je bio vrhunski novinar vrlo opakog pera, ali bio je top profesionalac i treba mu odati počast premda bio na suprotnoj strani. Iskreno mi je žao zbog iznenadne smrti i ovim izražavam sućut njegovoj obitelji!”, napisao je Tomasović.

No, u komentarima je zatim napisao i sljedeće:

“I još nešto! Ja nisam oni i ne likujem nad mrtvim neprijateljem. Ovo cipelarenje mrtvaca mi je odvratno. Što ga nije netko od velikih desničara kada su ga tako mrzili uhvatio za uši i prebio? Naravno da nisu, ali sada svi nešto likuju i otvaraju šampanjac. Čemu? Mrtvacu koji je umro na dosta blesav način! Da je bio neki drugi novinar koji je dobar sa mnom sigurno bi me nazvao i ja bi sve napravio da mu pomognem i to pod odmah! On očito nije bio dobar ni s ovim njegovim jugo doktorima pa nije imao niti koga zvati osim hitne. Pa mene su samo ovo ljeto zvali najmanje jedno 5 puta zbog sličnih stvari. Možeš smatrati da je na kraju umro zbog svojih kvazi poštenih stavova kako mu ne trebaju protekcije i onda nema koga zvati za pomoć. Prijateljstva i postoje da se pomogne jedan drugome, ali on očito nije imao prijatelja niti među svojima! A ja kao desničar svakome pomognem odmah kad me nazove!”.

Ta je skandalozna izjava ovog bivšeg pravaša, danas HDZ-ovca, izazvala lavinu komentara na Facebooku. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2022 21:39