StoryEditorOCM
HrvatskaDražena Vrselja

Domovinski pokret predstavio novu članicu, svježe je imenovana državnom tajnicom: ‘Neka se moj rad sudi po rezultatima‘

Piše VIJESTI SD
20. srpnja 2024. - 14:41

Na konferenciji za novinare u Osijeku Domovinski pokret predstavio je svoju novu članicu, Draženu Vrselju, koja je imenovana državnom tajnicom u Ministarstvu kulture i medija.

Iza ove bivše intendantice osječkog HNK stoji 30-godišnje radno iskustvo u toj kazališnoj kući. Funkciju intendantice, inače prve žene na čelu osječkog HNK, obnašala je od travnja 2019. do travnja 2023, piše HRT.

- To je jedan veliki iskorak, shvatit ću to mjesto kao jedan odgovoran posao bez nekakve prazne taštine i nekih velikih nagrada i slava. Neka se moj rad sudi po rezultatima koje ću kroz Ministarstvo kulture i medija nadam se i ostvariti, kazala je Dražena Vrselja, državna tajnica u Ministarstvu kulture i medija.

- Predanost koju kolegica Vrselja ima, pogotovo što se tiče unapređenja hrvatske kulturne scene kao i njezina nepokolebljiva strast za očuvanjem i promocijom našeg bogatog nasljeđa, našeg identiteta, čine je idealnom osobom za tu poziciju, istaknula je Jasenka Ricl, predsjednica ogranka Domovinskog pokreta grada Osijeka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 21:26