StoryEditor
Hrvatskaliječenje u americi

Djed male Mile obratio se javnosti: Još čekamo transplantaciju, imali smo neočekivani zastoj. Ona je stabilno i usudio bih se reći dobro...

Piše JL
29. kolovoza 2019. - 13:31
presica

Vladimir Rončević, djed malene Mile Rončević, djevojčice koja boluje od akutne megakariocitne leukemije i od travnja se liječi u Children’s Hospital of Philadelphia, sazvao je danas konferenciju za medije na kojoj će govoriti o stanju djevojčice i napretku njezina liječenja, a podnijet će i izvješće o prikupljenim sredstvima, javlja Jutarnji list.

"Prečeste objave nemaju smisla, pogotovo ako nema dobrih vijesti. Još čekamo transplantaciju, imali smo neočekivani zastoj, Mila je stabilno i usudio bih se reći dobro, hvala Bogu", napisao je Marin Rončević, Milin otac, a tu je poruku na konferenciji za medije pročitao Vladimir Rončević. 

Na konferenciji govore Vladimir Rončević, doc. dr. Mario Ćuk, prof. dr. Dragan Primorac, odvjetnik Petar Petrinić i dr. Miran Cvitković.

Podsjetimo, zahvaljujući apelu obitelji upućenom preko Facebooka, vijest o Milinoj bolesti i novcu potrebnom za liječenje u Americi se proširila u cijeloj Hrvatskoj, a dobri ljudi iz zemlje, ali i inozemstva uplaćivali su donacije.

Za Milu je prikupljeno više od 37 milijuna kuna. Cilj je, podsjetimo bio, 2,8 milijuna koliko bi trebalo koštati liječenje u Philadephiji.

 

Izdvojeno

12. kolovoz 2020 10:43