StoryEditorOCM
HrvatskaS volonterima

Direktor Pletera opisao organizaciju kuhanja i podjele obroka u Petrinji: Nitko ne smije ostati gladan. Kuhamo variva, petkom ćemo pokušati imati ribu

Piše PSD.
14. siječnja 2021. - 12:32

Josip Vrdoljak, direktor sektora ugostiteljstva Pletera, u Novom danu N1 opisao je organizaciju kuhanja i podjele obroka na području koje je pogođeno potresom.

Pleter je, podsjetimo, prije nekoliko dana od volontera preuzeo pripremu obroka za stanovnike Petrinje i okolnih područja.

- Danas se povećavaju količine obroka koje se odnose na teren i Pleter ih priprema u suradnji s onima koji su bili na terenu. Oni bi s terena trebali izaći, ali bi se suradnja trebala nastaviti. Ljudi su tu i ostaju dokle žele, nastavljamo surađivati u sinergiji, a iz sigurnosnih razloga se sada premještaju šatori u kojima se dijelila hrana, u Vatrogasnu ulicu. Zato je preuzeta priprema u ovom dijelu u Pleteru, rekao je Josip Vrdoljak za N1.

Kazao je kako se jedan dio obroka kuha u vojarni u Petrinji...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 22:05