StoryEditor
Hrvatskapoznati sportaš

Dino Rađa u velikom intervjuu za srpski medij progovorio o brojnim kontroverznim temama: ‘Zaboli me više ku**c za rat. Za četnike i ustaše, za antivaksere....‘

Piše PSD
21. siječnja 2022. - 16:00

Slavni Splićanin Dino Rađa dao je za srpski Nedeljnik veliki intervju u kojem se dotakao nekih od najzanimljivih tema. Pričao je o svojim nekadašnjim suigračima, Jugoslaviji, Domovinskom ratu, sportu, ali i o novim generacijama. 

- Zaboli me više ku**c za rat. Za četnike i ustaše, za antivaksere i sve ljude ograničene pameti koji nam ne dopuštaju da živimo normalno", rekao je Rađa u intervjuu za "Nedeljnik".

- Zaboli me ko je prvi počeo, ko je više pogriješio. Odbijam sudjelovati u tim pričama, koje su samo hrana za idiote koji nemaju druge sreće nego da se mrze. Da mi je da vidim da puste ljude da normalno žive. Sjećam se kao da je bilo jučer, sedamdesetih godina je malo dražih gostiju bilo od Nijemaca. Ej, Nijemci sa kojima smo ratovali 25 godina ranije, bili su nam dragi gosti, a danas, 30 godina od rata ljudi i dalje hrane svoje duše tim pričama, rekao je Rađa. 

Na portalu Nedeljnika još uvijek se ne može pronaći cijeli intervju, a isječke iz njega su objavili na svojem Instagramu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2022 13:23