StoryEditorOCM
HrvatskaSve zbog jednog piva

Dejana nisu htjeli poslužiti u kafiću, pa je ispalio; konobare izvrijeđao, a policajca teško ozlijedio!

Piše Vijesti SD
27. srpnja 2024. - 21:43

Dejan mora u zatvor jer je počinio neviđen rusvaj nakon što su mu u kafiću odbili dati pivo.

Kako se navodi u ovotjednoj presudi, sve se dogodilo u ožujku ove godine oko 20.40 sati u kafiću Ponita u Slavonskom Brodu. Dejan je tog dana očito bio jako žedan.

“U alkoholiziranom stanju, nezadovoljan odbijanjem posluživanja pića od strane konobara, razbivši čaše i boce na šanku, konobaru je zaprijetio: ‘Je*em ti mater, klošaru jedan, ko si ti da mi ne daš pivo, ubit ću te ko crva, glavu ću ti otkinut’!

Potom je oko 21 sat na adresi stanovanja, nakon što mu je policijski službenik dao upozorenje da s njim pođe u policijsku postaju zbog agresivnog ponašanja unutar kafića, oglušivši na dana mu upozorenja, prilikom primjene sredstava za vezivanje započeo pružati otpor.

Nije dopuštao policijskom službeniku stavljanje sredstava za vezivanje, kojom prilikom je policijski službenik zadobio rubni prijelom baze distalne falange petog prsta desne šake bez pomaka, tešku tjelesnu ozljedu”, naveo je sudac u presudi, prenosi portal Danica.

Dejan (34) sve je priznao te se na sudu ispričao konobaru i policajcu zamolivši ih za oprost. Osuđen je na osam mjeseci bezuvjetnog zatvora, od čega mu se odbija vrijeme provedeno u istražnom zatvoru u kojem je bio od 20. ožujka do 9. srpnja. Dakle, oko četiri mjeseca.

Naloženo mu je i da plati 100 eura troškova kaznenog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti u zakonom predviđenom roku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 20:45