StoryEditor
HrvatskaNeugodna situacija

Beroša ispred Banskih dvora zaskočili nezadovoljni građani: Radim svoj posao najbolje što znam, broj novozaraženih danas je nešto manji

Piše PSD
27. kolovoza 2020. - 11:19

Ministar Vili Beroš je uoči sjednice Vlade rekao da su danas broj o novozaraženima nešto bolje nego jučer, a prokomentirao je i uvođenje mjera u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

- Epidemiološka služba je detektirala novooboljele i nakon mnogih razgovora donijeli su taj jedan zaključak i ono što mogu reći da je Nacionalni stožer prihvatio njihovu odluku koja se odnosi na područje Splitsko-dalmatinske županije, o uvođenju novih mjera za tu županiju na osnovu zapažanja i odluke lokalnog stožera, koji je svoj stav donio na osnovu epidemiološkog izvida. Oni te mjere nisu donijeli naprečac - rekao je Beroš, prenosi N1.

Potom se Beroš još jednom osvrnuo na telefonski razgovor s Dijanom Zadravec koji je procurio u javnost.

- Ja radim svoj posao najbolje što znam i umijem, to će netko znati procjenjivati, uhvatio sam se u koštac s najzahtjevnijom situacijiom zdravstvenog sustava, malo me žalosti što je u medijskom prostoru fokus s važnije teme, a to je pritisak na dužnosnike, maknut u drugi plan.

Ministar nakon toga više nije mogao odgovarati na novinarska pitanja, budući da su ga ispred Banskih dvora napali nezadovoljni građani sa svojim osobnim problemima. Žustro su mu objašnjavali, Berošu je bilo vidno nelagodno, a nakon što ih je saslušao, samo je produžio u prostorije Banskih dvora.

Na sjednici Vlade Beroš je rekao:
- U proteklih tjedan dana zabilježili smo najveći broj novih slučajeva. Stanje nije dobro, ali dobra je vijest da je klinička slika blaža. Na respiratoru je deset ljudi...

item - id = 1040739
related id = 0 -> 1136710
related id = 1 -> 1136709
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. listopad 2021 10:45