Počelo je s carpacciom od hobotnice s mediteranskom salsom, škampima na žaru i salatom od kozica. Sve zajedno koštalo je nekih devetstotinjak kuna. Brojkom, oko 900.
Slijedile su tri porcije jastoga "Thermidor" za 930 kuna, pa zubatac u pečenom povrću za 1885 kuna, te škarpina za 650 kuna. Umiješao se tu i crni rižot za 650 kuna, a sve se zalilo s dvije butelje Matuškova dingača. Svaka je plaćena 560 kuna.
Uz pokoju coca-colu, da se bolje provari jelo, travaricu, irski liker Baileys, macchiato, ukupan ceh koji je napravio bivši predsjednik Vlade Zoran Milanović, dok je još imao premijerski apetit, 2. listopada prošle godine u svojoj hotelskoj sobi u dubrovačkom hotelu "Palace" iznosio je – 6502 kune.
Cjelokupan slijed jela može se rekonstruirati iz računa koji je u utorak ...
StoryEditorOCM
Hrvatskacarski apetit
Bakanalije bivšeg premijera Milanovića: večeru na račun stranke platio 6.500 kuna
4. svibnja 2016. - 00:25
racun novi
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....