StoryEditorOCM
Hrvatskasjednica vlade

Aladrović: Trgovačke centre ne treba zatvarati u vrijeme dok potrošnja buja. Razmišljamo da se ugostiteljima dozvoli posluživanje ‘kave za van‘

17. prosinca 2020. - 12:45
Zagreb, 161220 Ministar rada, Josip Aladrovic, ministar gospodarstva Tomislav Coric i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zaposljavanje Ante Loncar u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike potpisali su ugovor za dodjelu sredstva za operaciju Poticanje obrazovanja za vezane obrte temeljene na sustavu naukovanja FAZA II. Na fotogrfiji: Josip Aladrovic.Bruno Konjevic/Cropix

Ministar rada Josip Aladrović rekao je u četvrtak da produžetkom isplate potpora za plaće i nakon Nove godine, Vlada pokazuje poduzetnicima da i dalje stoji uz njih i želi očuvati svako radno mjesto.

"Na taj način pokazujemo poduzetnicima da Vlada i dalje stoji uz njih, da želi očuvati svako radno mjesto i da će učiniti sve što je potrebno da bi ta radna mjesta sačuvala", rekao je Aladrović nakon sjednice Vlade.

Govoreći o mjerama aktivne politike zapošljavanja za 2021. godinu, Aladrović je rekao da je njihov smisao obuhvatiti sve koji se nalaze na tržištu rada kako bi proaktivno djelovali prema njima i kako bi im uz financijski efekt omogućili jednostavnije zapošljavanje ili samozapošljavanje, osposobljavanje i edukaciju.

"Idemo na vrlo širok skup ljudi, procjen...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:22