StoryEditor
Hrvatskaveliko srce

'To je kuća, kako ću pred Boga': roditelji malenog Šimuna Petra zatečeni najavom Milinog oca da će uplatiti 400 tisuća kuna za liječenje njihovog sina; Šokirani su, plaču, ovo ih je pogodilo kao grom iz vedra neba

5. travnja 2019. - 17:50

"Ne mogu, ali to je kuća, kako ću pred Boga", tako je reagirao Tomislav Maruna, otac malenog Šimuna Petra iz Maslenice, teško bolesnog 10-godišnjeg dječaka oboljelog od hondroblastičnog osteosarkoma, čuvši da Marin Rončević, otac male Mile koja se trenutno liječi u Philadelphiji, namjerava uplatit 400.000 kuna od prodaje svoje kuće kako pomogao njegovoj obitelji u teškoj situaciji.

Otac Mile Rončević dat će bolesnom dječaku 400.000 kuna od prodaje vlastite kuće! Marin je reagirao samo 45 minuta nakon objave na Facebooku: To je naš novac i ne trebaju mi nikakva odobrenja

Roditelji malog Šimuna Petra su zatečeni, Marinov potez ih je pogodio kao grom uz vedra neba. Kad smo jutros kontaktirali njegovu majku, dok je bdjela uz sina u zdravstvenoj ustanovi, nije znala što bi rekla.

Potpuno šokirana namjerom Marina Rončevića zamolila nas je da se strpimo dok se s njim ne čuje njezin suprug. Zbog vremenske razlike (Marin Rončević je sa suprugom Sanjom u Philadelphiji uz bolnički krevet njihove Mile) dva oca još nisu stupila u kontakt.

Iva Funtek koja je Facebook apelom za Šimuna Petra inicirala hvale vrijedan potez Marina Rončevića zamolila je da se ne uznemiravaju obitelji.

"Marin je učinio humano djelo, tata od Šimuna i mama su u suzama i šoku, žele se čuti čim prije s njim, jer im je ovo šok. Shvatite, u tuzi su, zbunjeni su i trebaju mir. Hvala vam na svemu što pišete i dijelite, idemo pomoći obitelji”, napisala je Funtek.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 17:25