StoryEditor
HrvatskaHOPA, CUPA

'Mišićavi sportaš želi partnera za zabavu u diskreciji...': tisuće mladića iz Dalmacije 'vise' na gay aplikaciji, traže vezu i seks, a među njima ima i oženjenih!

Piše R. N.
30. ožujka 2018. - 22:14
glavna

Grindr je jedna od najbrže rastućih aplikacija na svijetu. Koriste je milijuni, a jako je popularna i u Hrvatskoj, gdje na njoj dnevno 'vise' tisuće korisnika, i to većinom muškarci u dobi od 18 do 60 godina.

Jako je popularna u Zagrebu, Splitu i Rijeci... 

No, sada dolazimo do jedne zanimljive informacije. Naime,  to je aplikacija za spajanje gay muškaraca koji traže vezu ili seks.

Što je popularni Tinder u hetero svijetu, to je Grindr u gay svijetu. 

-Tražim sportivo muškarca, u dobi od 19 do 30 godina. Oženjen sam, pa molim za diskreciju - samo je jedan od stotina profila koji se mogu pronaći i u Splitu. 

-Mišićav sam i bavim se sportom, total muškog ponašanja, tražim isto takvog za povremeno viđanje u diskreciji - , glasi pak drugi profil. 

 


Grindar gay aplikacija za pronalaženje partnera, je lansirana 2009. godine, sada ima milijune korisnika, od kojih samo u Londonu 700 tisuća.

Veliku popularnost ima u muslimanskim zemljama, napose u onima gdje je gay seksualni odnos zabranjen. Iako vlasti u tim zemljama blokiraju aplikaciju, gay muslimani opet nađu način da preskoče blokadu. 

Koliko je popularna u neslobodnim zemljama svjedoči i to što je policija Egipta koristila Grindr kako bi u zamku hvatala gay muškarce. 

 

 

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 03:13