StoryEditorOCM
Crna kronikavinkovci

Žena prestravila učenike prijetnjama u školskom dvorištu, policija javlja da je uhićena: ‘Utvrdit ćemo što je rekla...‘

Piše Hina
20. listopada 2023. - 15:24

Žensku osobu koja je u četvrtak u popodnevnim satima prijetila ispred Osnovne škole Bartola Kašića u Vinkovcima da će na školu navodno baciti bombu, uhićena je i nad njom se provodi kriminalističko istraživanje, potvrdila je u petak vukovarsko-srijemska policija.

Iz policije ne navode da je riječ o prijetnji bombom već samo o prijetnji koju je uhićena žena izrekla. "Što je točno i kome izrekla tek trebamo utvrditi", kazao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Iz Osnovne škole Bartola Kašića izvijestili su kako je u četvrtak u školskom dvorištu punoljetna ženska osoba izjavila, prema tvrdnjama nekoliko učenika, kako će baciti bombu na školu.

"Škola je preventivno odmah reagirala i izvijestila policiju koja provodi istraživanje. Škola je postupila prema Pravilniku i Protokolu te su naši učenici sigurni i mogu doći u školu. Pozivam ih sve da budu prisutni na nastavi. Nadležne institucije provode daljnje istraživanje”, navodi se u priopćenju ravnateljice škole Vlaste Pavlović Elez.

Iz policije poručuju kako će se više o cijelom događaju znati po okončanu kriminalističkog istraživanja.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:01