StoryEditorOCM
Crna kronikazločin na visokoj

Žena osumnjičena za ubojstvo nevjenčanog supruga u Splitu puštena iz bolnice, predana je pritvorskom nadzorniku

Piše Hina
2. svibnja 2023. - 17:41

Policija je u utorak izvijestila da je kazneno prijavila i pritvorila 51-godišnju ženu osumnjičenu da je u petak navečer, u stanu u Splitu, ubila svog nevjenčanog supruga (49).

Ubojstvo se dogodilo 28. travnja ​oko 20.35 sati u gradskom kvartu Visoka u unajmljenom stanu u kojem je osumnjičena, porijeklom s Visa, živjela s dvije godine mlađim muškarcem.

Zločinu je navodno prethodio sukob u stanu, nakon čega je žena nožem po prsištu izbola muškarca koji je ubrzo preminuo. Potom je zvala pomoć, a stigla je i policija koja je cijelu noć u prizemnom stanu obavljala očevid. 

Osumnjičena je prilikom uhićenja na mjestu zločina bila u rastrojena, a imala je i ozljede zbog kojih je završila u splitskoj bolnici. 

Prema pisanu medija liječili su je na odjelu neurokirurgije, a ima frakturu lubanje te slomljena rebra. Policija zbog toga nije mogla dovršiti kriminalističko istraživanje pa je pritvorskom nadzorniku predana tek nekoliko dana nakon uhićenja.

Nakon podnošenja kaznene prijave osumnjičenu očekuje ispitivanje na tužiteljstvu koje treba odlučiti hoće li od suca istrage zatražiti da joj odredi istražni zatvor ili će se braniti sa slobode.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:48