StoryEditor
Crna kronikaRANO JUTROS

Prometna nesreća u Kaštel Kambelovcu: sudarila su se dva automobila, jedna osoba zatražila liječničku pomoć. Promet teče bez poteškoća

Piše Ana Franić, PSD
4. prosinca 2020. - 07:26

08.55: 

Jutros oko 6 sati na dionici državne ceste D8 (Jadranska magistrala) u Kaštel Kambelovcu u smjeru Trogira dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila.

- Prema za sada dostupnim informacijama jedna osoba je zatražila liječničku pomoć, ali o težini ozljeda još uvijek nemamo informaciju. Na mjestu događaja izvršen je očevid te se prometuje bez poteškoća, rekao je Jerko Kurevija iz PU splitsko-dalmatinski.

RANIJE

Zbog prometne nesreće na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Kaštel Kambelovca vozi se otežano uz regulaciju prometne policije, a obilazak je moguć cestom Dr. Franje Tuđmana, upozoravaju u petak ujutro Hrvatskog autokluba (HAK).

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Povremeno pada i kiša koja se ledi na hladnom tlu, mjestimice ima i razmočenog snijega, a moguća je i poledica te odroni. Vozačima HAK savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez propisne zimske opreme.


 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. srpanj 2022 03:42